KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
EVIGHEDS-FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
9.6/10 PÅ TRUSTPILOT


Skønt ophold for 2 på Øbjerggaard Gods tæt på skov og strand, en uspoleret, stemningsfuld og historisk perle..
SPAR 40%
Kr. 995,- I dag kun kr. 597,-
En overnatning for 2 voksne inkl. 1 flaske god vin samt lækker chokolade, værdi kr. 995,-
4750 Lundby
13 har allerede købt
Vælg antal:
   
I alt:
597,-
Udsolgt..

Øbjerggaard Gods tilbyder lige nu rabat på en overnatning for 2 personer inkl. 1 flaske god vin samt lækker chokolade, dealpris kun kr. ,- (værdi kr. 995,-) 

Bo skønt på dejlige Øbjerggaard Gods på sydsjælland, hvor der lægges op til ren afslapning i de flotte omgivelser tæt på skov og strand - stedet er en sand uspoleret perle, fyldt med atmosfære og historie.Tilbuddet indeholder:
1 overnatning i dobbeltværelse for 2 personer 
1 flaske god vin & lækker chokolade

Værdi kr. 995,-

Bemærk:
Værdibeviset er gyldig fra 01.11.2018 - 31.03.2019
  
Tillæg morgenmad Kr. 95,- pr. person
Tillæg linnedpakke Kr. 75,- pr. personI efteråret 2015 rykkede Maria og Bruno ind på Øbjerggaard, og i december så Øbjerggaard Gods dagens lys.Den gamle herregård for enden af alléen har dermed føjet et nyt kapitel til sin lange historie og slår nu dørene op for gæster, der ønsker at opleve den særlige herregårdsatmosfære og den smukke natur. Med sin placering midt imellem Næstved og Vordingborg ligger Øbjerggaard ideelt for både kortere og længere ture, og med ti minutter til motorvejen er der ikke langt fra eller til København. Fuldstændig ugenert og afsondret med egen park og direkte adgang til skoven er Øbjerggaard en hyggelig og stemningsfuld bid af gamle Danmark.Med sin beliggenhed midt imellem Næstved og Vordingborg er Øbjerggaard ideelt placeret for udflugter af kortere eller længere varighed til hele Sydsjælland. 


Andre oplevelser - Gåafstand fra Øbjerggaard: 
I Køng, for enden af alléen, ligger Gl. Øbjerggaard, som i dag er indrettet som museum. Det var her, Niels Ryberg i 1700-tallet grundlagde sin fabrik. 
Læs om Øbjerggaards spændende historie her: https://www.objerggaard.com/historie  Museet er absolut et besøg værd.  

Køreafstand - 10 minutter:
Kostræde og Svinø - I Svinø, ud mod Smålandsfarvandet, finder du Svinø Strand en fin sandstrand med gode bademuligheder i sommermånederne.

Flyvestation Avnø - lukket 1993. I 2004 blev den omdannet til Avnø Naturcenter og henligger som fuglebeskyttelsesområde. Fra det gamle kontroltårn er der smuk udsigt ud over havet, og ved stranden kan man være heldig at se sæler. Et dejligt område, der varmt kan anbefales.

Svinø Kirke, hvor der på kirkegården er indrettet en mindelund for de allierede flyvere, som under 2. verdenskrig blev dræbt på Sydsjælland og Lolland-Falster. I alt 62 briter og 45 amerikanere blev begravet her 1942-46.

Lundby/Lundbygaard - Det var her Svend Poulsen, den navnkundige Gøngehøvding, boede, og det mærker man i byen, hvor der hvert år afholdes et velbesøgt Gøngemarked med rollespil i Gøngelunden, teater, renæssancemusik og -dans og meget mere. 

Risby - Her har arkæologerne udgravet flere oldtidsveje gennem ådalen. Fra stenalder til vikingetid har man anlagt veje på dette sted. Der er fri adgang til vejene. Et spændende sted for den historisk interesserede.Inden for en køreafstand af 20 minutter:


Vordingborg med bl.a. et af Danmarks mest imponerende borganlæg grundlagt af Valdemar den Store og udbygget af Valdemar Atterdag. 

Knudshoved - et fantastisk naturområde med store åbne overdrev og bølgende bakker. Bemærk de mystiske stenrækker omtrent halvvejs ude på odden, som de færreste kender til, og som ingen ved, hvad har været brugt til.

Næstved - Her er der både i bymidten og i Næstved Storcenter masser af shoppingmuligheder. Derudover Næstved Automobilmuseum, Næstved Legeland og Næstved Museum. Derudover løber Susåen igennem byen, og det er muligt at sejle med "Friheden" eller leje kano.

Herlufsholm er også værd at lægge vejen forbi, og den storslåede herregård Gavnø med sørøverland, trætopbane, slotsbryggeri, sommerfuglevolière og parken med de mere end 500.000 tulipaner er ikke til at komme uden om. Der er adgang til selve slottet, og i løbet af året arrangeres der mange events.

Benyt dig af tilbuddet i dag og få slappet af og ladet op i de skønneste omgivelser - Personalet ser frem til at byde jer velkommen!
* Fantastisk sted hvor historien er bevaret i indretning. Vi følte os hensat til en anden tid, især da vi fik lov at se det fine og meget gamle bibliotek i kælderen. Dejlige og flotte værelser, hvor sengen også var god.

* Lovely experience - respect for the house, history and owners. 

* Et fantastisk og idyllisk sted med en helt utrolig atmosphere og historie ......bedre sted til en afslappende weekend findes ikke.

* Det var et dejligt sted og vil helt sikkert komme igen. Vi blev taget utroligt godt imod og følte os hjemme.

* This house is so amazing and has a gracious style that you immediately respect. The owner was very helpful and told us the fascinating story of the house. Very fresh and clean smell came to us when entering our room. There were furniture where we could put our luggage up on - so comfortable. We love to find places on our travels that are different and this was certainly very different. We had 2 children with us and they loved it very much. This experience is going to be a great memory for all of us in the future. Our grandchild told us that we were like a King & Queen in there - not bad ;-)

* Fantastisk herrgård med fina tidstypiska inredda rum och fina omgivningar. Fräscht och jättesköna sängar och kuddar. Fullt utrustat kök att tillgå. Vi kommer gärna tillbaka!

* Bo som en Greve. Flotte rammer til et hyggeligt weekendophold, fredeligt beliggende herregård , hyggelige værelser med historisk vingesus,autentisk stemning overalt. Lækket buffet med morgenmad.


 


Det med småt:
Bemærk:

 • Ubegrænset køb pr. person
 • Værdibeviset er gyldig fra 01.11.2018 - 31.03.2019
 • Tilbuddet er gældende til:
  1 overnatning i dobbeltværelse for 2 personer 
  1 flaske god vin & lækker chokolade 
 • Værdi kr. 995,-
 • Tillæg morgenmad Kr. 95,- pr. person
 • Tillæg linnedpakke Kr. 75,- pr. person
 • Værdibeviset gælder som betaling

Sådan gør du:

 • Klik KØB NU, indtast informationer og gennemfør betalingen.
 • Dit værdibevis fremsendes på mail/sms (find det også under PROFIL når du er logget ind på hjemmesiden)
 • Kontakt Øberggaard Gods for booking på tlf: 50 10 60 20
 • Travel-deal.dk er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål, reklamation eller klager, så bedes du rette henvendelse direkte til Øbjerggaard Gods.
Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Øbjerggaard Gods
Øbjerggårds Alle 20
4750 Lundby
Tlf: 50 10 60 20
objerggaard@objerggaard.com
www.øbjerggård.dk
Læs mere
NYHEDER PÅ TRAVEL-DEAL
Se flere tilbud
MEST SETE LIGE NU
Se flere tilbud
MEST SOLGTE
Se flere tilbud


Gå aldrig glip af et godt tilbud!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, og få dem
direkte i din indbakke!