Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof EVIGHEDS-OMBYGNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars

Handelsbetingelser for travel-deal.dk

Anvendelighed

Der gælder de samme vilkår uanset om værdibeviserne er udstedt til kunden eller som et gavekort/gaveværdibevis. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for aftaler indgået mellem travel-deal og kunden, i det omfang andet ikke er aftalt ved skriftlig aftale eller følger af ufravigelig lovgivning
Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m
Aftaler på websitet kan indgås på dansk. Du kan når som helst rette i din bestilling i løbet af ordreprocessen
Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen når du er logget ind samt på den kvittering, der bliver sendt til din e-mail adresse

Alder

Du skal være mindst 18 år for at bestille værdibeviser på travel-deal.dk. Ved bestilling af værdibeviser eller andre tilbud på travel-deal.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover

Informationer

Alle værdibeviser er beskrevet og gengivet så fuldstændigt som muligt. Kunden kan ikke gøre ansvar gældende over for travel-deal i anledning af beskrivelserne af hoteller, seværdigheder, services,  restauranter, caféer, barer, ophold etc., medmindre der er tale om væsentlige fejl. Beskrivelse af oplevelserne kan findes på travel-deal.dk.

Bestillinger

  1. værdibeviser bestilles online via www.travel-deal.dk.
  2. Kort efter bestillingen modtages pr. e-mail en værdikode til den oplyste leverings-email-adresse. Har du oplyst et telefonnummer vil værdikoden ligeledes blive fremsendt til dette. Det fremgår af værdibeviset, hvad der er aftalt mellem parterne.
  3. Ved kortbetaling hæves pengene ved afsendelsen af værdikoden.
Ved bestilling af værdibeviser anmoder travel-deal om oplysninger, som skal bruges i forbindelse med aftalens indgåelse.
Såfremt det ikke er muligt at efterkomme din bestilling, vil vi informere dig herom hurtigst muligt. Du har på denne baggrund ret til at annullere bestillingen.
travel-deal er ikke ansvarlig for påførte skader og omkostninger, der er et resultat af, at det ikke er muligt at efterkomme bestilling af værdibeviser.
Værdibeviset/gavekortet eller værdikoden oplyst via SMS til telefonen skal medbringes når du ønsker at gøre brug af dit køb.

Betalinger

Bestillinger betales forud med betalingskort (fx. Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro eller American Express).

Priser

Travel-deal fastsætter priser for ydelser i henhold til aftalen. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser og inkl. moms, i det omfang, der er tale om momspligtige ydelser og eksklusiv eventuelle kortgebyrer. Der kan forekomme ekstra tillæg på deals. Disse vil som minimum fremgå under "Det med småt" og i det tilsendte købsbevis.
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Ekspeditionsgebyr

I forbindelse med dit køb pålægges et ekspeditionsgebyr, der dækker over administrationsomkostninger og håndtering af køb. Ekspeditionsgebyret vil altid fremgå af prisen, før du betaler. Ekspeditionsgebyret refunderes ikke ved annullering af et køb.

Forsendelse / Gyldighed

Bestillinger vil blive fremsendt omgående.

Står der på værdibeviset "Værdibeviset har ingen udløbsdato" betyder dette IKKE, at det kan bruges for evigt. Det betyder bare, at der endnu ikke er sat en udløbsdato. Når der kommer en udløbsdato vil det blive påført dit værdibevis, ofte vil dette være en 3 måneders tidsfrist.
Forbrugerrettigheder

Kan jeg fortryde et køb?


Som bruger har du 14 dages fuld returret på alle værdibeviser, som ikke er brugt, og med mindre andet er tilføjet i "Det med småt" teksten på tilbuddet. Ved annullering bedes du kontakte os pr. mail eller via vores kontaktformular på hjemmesiden, oplys værdikoden. Sker annulleringen inden for de 14 dage fra købsdato, bliver det fulde beløb krediteret og tilbageført til der, hvor beløbet er trukket fra.
For at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort, kan et beløb ikke krediteres til et andet kreditkort end det anvendte, ej heller en bankkonto.


Er der gået mere end 14 dage fra købsdato, kan du få beløbet indsat på din Travel-Deal konto (gebyrfrit).

Reglen om 14 dages fortrydelsesret er gældende uanset årsag til annullering af en værdikode og uanset hvem af parterne, der ønsker at annullere..

Kontakt os på: vip@travel-deal.dk.
Du modtager en mail, så snart din henvendelse er blevet behandlet (inden for 2 hverdage) - Der tages forbehold for ferier og lignende..

Håndtering af personoplysninger

De data, som travel-deal registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er travel-deal. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.
Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Ansvar

travel-deal er ikke erstatningsansvarlig for skade i enhver henseende, medmindre skaden er forårsaget af grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra travel-deal´s side. travel-deal kan derfor ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.
For misforståelse, forsinkelse eller ikke ordentligt formidlede bestillinger eller meddelelser som følge af brug af internettet eller andre kommunikationsformer i udvekslingen mellem dig og travel-deal, er travel-deal ikke ansvarlig, med mindre der er tale om grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra travel-deal´s side.
I forbindelse med den oplevelse, der er knyttet til travel-deal (der er et værdibevis/gavekort) fraskriver travel-deal sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved den ydelse, som hoteller, restauranter, forlystelsesparker etc. leverer (Leverandøren). Denne ansvarsfraskrivelse gælder generelt for enhver form for misligholdelse fra Leverandørens side, således at Køberen eller travel-deal´s modtager kun kan rette et evt. krav mod Leverandøren af ydelsen. travel-deal er således alene formidler af værdibeviset/gavekortet og den hertil knyttede oplevelse. travel-deal har ikke andel i leveringen af den ydelse.
Ved Køberens accept af disse vilkår kan travel-deal i Danmark ikke gøres erstatningsansvarlig efter erstatningsansvarsloven eller almindelige erstatningsretlige principper i øvrigt for noget tab, som Køberen eller travel-deal´s modtager måtte lide som følge af anvendelsen af travel-deal.
travel-deal's værdibeviser/gavekort købt i Danmark samt betingelserne herfor er udarbejdet i overensstemmelse med og omfattet af dansk ret. Enhver tvist om rettigheder til eller uenigheder om indholdet i en travel-deal eller øvrige tvister omkring forståelsen af disse vilkår eller indholdet af en travel-deal i øvrigt skal indbringes for Byretten i Odense som rette værneting, med adgang til henvisning og anke i overensstemmelse med bestemmelserne i retsplejeloven.
Køberens henvendelse til travel-deal på internettet og køb på internettet betragtes som Køberens personlige henvendelse på travel-deal's forretningssted i Danmark.

Værneting

Aftalen er underlagt dansk ret.
En eventuel tvist mellem travel-deal og kunder skal afgøres efter dansk ret, med byretten i Odense som aftalt værneting med sædvanlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik her

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker det, kan du modtage et nyhedsbrev fra webshoppen – så får du besked om nye produkter, konkurrencer og gode tilbud. Når du handler i webshoppen, bliver du tilmeld til vores nyhedsbrev, du kan også gøre det på vores hjemmeside uden at købe noget.
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet.

Ved at tilmelde dig vores nyhesbrev giver du travel-deal.dk tilladelse til at sende emails og sms beskeder med relevante tilbud.

Kontakt os på vip@travel-deal.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din ordre eller produkter.

Du kan også ringe på telefon:
+45 88 88 60 88 mandag – fredag klokken 10.00-14.00

Kontaktoplysninger

Save Nordic ApS
Slettensvej 65 (Hal 1)
5270 Odense N
CVR: 37566721
E-mail: vip@travel-deal.dk
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!