Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof 365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars

Kroophold

Der findes et hav af charmerende kroer i Danmark, der hver i sær byder på hygge og atmosfære, som er noget helt særligt i forhold til andre overnatningstyper.

Find de bedste og billigste priser på skønne kroophold i Danmark

Der findes et hav af charmerende kroer i Danmark, der hver i sær byder på hygge og atmosfære, som er noget helt særligt i forhold til andre overnatningstyper. Er du til romantiske kroophold, et ophold i naturskønne områder eller en overnatning på en Kgl. Priviligeret kro med masser af historie? På Travel-deal kan du hver dag få gode rabatter på et stort og bredt udvalg af forskellige typer kroophold.
På denne side kan du finde dejlige kroophold i Jylland, på Sjælland og på Fyn, vi giver dig de seneste nyheder, du kan se de mest solgte ophold mm.
Husk, du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har forslag til gode kroophold, så sætter vi en konsulent på sagen, kontakt os her.

Jysk charme - Kom ned i tempo med et af disse kroophold i Jylland

Der er noget for enhver smag, hvis du søger et dejligt kroophold i Jylland. Vi har et stort udvalg af både ældre charmerende kroophold og nyere moderne kroer, der er både ophold med og uden mad, og vi sørger for priser, hvor alle kan være med. På udkig efter andet end kroophold, se vores dejlige hotelophold i Jylland her.

Populære kroophold på Sjælland

Skal turen gå til Sjælland, er disse dejlige kroophold måske lige sagen. Priserne er lave og du får rigtig meget for pengene. Er du mere interesseret i et hotelophold, kan du se vores gode udvalg ved at klikke her - Gå til hotelophold på Sjælland

Fyn er fin - og fyldt med skønne nærliggende øer

Der er kort afstand til alt, når du besøger Fyn og øerne, du er tæt på smukke kyster, hyggelige købstæder, H.C. Andersen, flotte slotte, kunst, en moderniseret lille storby mm. Der er rig mulighed for mange spændende oplevelser, prøv et af de dejlige kroophold eller se hvad vi har af andre overnatningsmuligheder her: Hotelophold på Fyn

Find gaven på Travel-deal

Et kroophold er en oplagt gaveide til alle, der holder af gode oplevelser rundt i landet. På Travel-deal kan du både købe gavekort på et pengebeløb, og du kan købe gavebeviser til et af de mange ophold. Se hvilke ophold der hitter lige nu:

Hold øje med nyhederne og gør et godt køb i dag

Vi arbejder hver dag på at finde de bedste Travel-deals til dig, så du kan få endnu flere oplevelser uden at sprænge budgettet. Konsulenterne har fokus på det brede, spændende udvalg, og på at priserne bliver bedst mulige for dig.
Se de nyeste kroophold nedenfor eller gå til kategorien Ophold i Danmark, hvis du ønsker at se alle typer af lækre ophold rundt i landet.

Se alle kroophold herTilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!