Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof EVIGHEDS-FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars


Skelstrupgård Apartment | Dansk gårdidyl på Lolland ♥ Miniferie på Skelstrupgård omringet af den skønne danske natur..

SPAR 40%
4930 Maribo
Kr. 1200,- I dag kun kr. 720,-

3 overnatninger for 2 personer i ferielejlighed med eget køkken, tv og internet, værdi kr. 1200,-

   11 anmeldelser
60 har allerede købt
Vælg antal:
   
I alt:
720,-
   
Kæledyr
Kæledyr

Skelstrupgård tilbyder lige nu rabat på 3 overnatninger for 2 personer i ferielejlighed med eget køkken, tv & internet, pris kun kr. ,- (normalpris kr. 1200,-).  

Skelstrupgård er en idyllisk dansk gård med 10 forskellige ferielejligheder. Med placering i det skønne Maribo på Lolland er stedet omringet af den skønne danske natur. 

For ejerne bag Skelstrupgård er gården ikke blot et sted, man overnatter. De har derfor kræset ekstra for de små detaljer på stedet og skriver på hjemmesiden: Vi hylder den klassiske familieferie, hvor man tager sig tid til hygge, leg og den friske luft. Med overnatning på Skelstrupgård sikrer vi HELE familien en skøn oplevelse. På Skelstrupgård kan børnene komme tæt på alle de søde fritgående dyr, sig f.eks. hej til geder, gæs, får, høns, hunde og katte, og i haven hygger Skelstupgårds andefamilie sig i den lille sø. 

Bålpladsen er til fri afbenyttelse, ligesom rutchebanen og trampolinerne. På gården er der også en håndfuld ægte gamle veteranbiler, som kan nydes på tæt hold, hvis man har interesse i det. Der er mulighed for indendørs hygge i fællesarealer f.eks. med brætspil, en god film eller andet.Skelstrupgård er desuden kendt for deres hygge-kroge, som er placeret rundt omkring på gårdens have-areal. Slå dig ned med en kop kaffe, lidt frokost og nyd naturen. Herfra kan i lade solen skinne på Jer, se børnene lege eller det pulserende liv, der foregår på gården blandt dyr og mennesker. Skelstrupgård udlejer desuden cykler, så I kan tage på tur på egen hånd i de smukke omkringliggende områder, der er spækket af dansk natur såvel som kultur.

Oplev Maribo og dens kultur, historie og byliv helt tæt på
Maribo er en klosterby, som blev grundlagt helt tilbage til år 1416 – dermed er byen mere end 600 år gammel. Byen bugner af kultur, historie, spisesteder og butikker – alt sammen i et landskab med smuk natur. Her er gode muligheder for at dykke ned i historien, f.eks. Leonora Christinas og Kaj Munks. Inde i centrum kan man gå på opdagelse, og ved søen kan man prøve kanoer, vandcykler eller måske bare tage en forfriskende dukkert. Fra Skelstrupgård kan du på gåben, cykel eller i bilen, nå ind til Maribo på få minutter.

Andre gode bud på oplevelser i nærheden
Knuthenborg Safari
Lalandia
Guldborgsund ZOO & Botanisk have
Sejl fra Rødby til Puttgarden på 45 minutter
Mini Golf & Fun Park 
Krokodille Zoo
Postbåden på Nakskov Fjord
Middelalder Centret

Der er skønt på Lolland, og med dette tilbud er der rig mulighed for at få en dejlig oplevelsesrig ferie i skøn dansk gårdidyl. 

 


 

 

Allerede på gårdspladsen, blev vi budt velkommen....af et får ! Hyggen begyndte !!! Fantastisk lejlighed, med alt hvad man har brug for, kæmpehave med legeplads, trampoliner og hygge kroge,... hver lejlighed har sin "egen" terrasse og man kan låne grill.. Der findes klappedyr, både får, geder, hund og katte, og høns. Ejerne er hjælpsomme og tilstedeværende på den gode måde. - Heidi

Bed and breakfast Skelstrupgård i Maribo. Dette er et fantastisk sted at overnatte, alt er perfekt :-) tæt på så mange dejlige serværdigheder. - Flemming

Perfekt sted til overnatning i dejlige rolige landlige omgivelser og tæt på Maribo. Hyggelige moderne værelser med sjæl og gode parkeringsmuligheder. Et sted vi helt sikkert vil booke en anden gang vi har brug for en overnatning på de kanter. - Gert

Et hyggeligt sted for en familieferie i gode lejligheder, med et gæstfrit værtspar, masser af børnevenlige dyr og mange legeting i en stor, dejlig have samt mange stole, borde og bænke rundt omkring. Kan kun anbefales og vi kommer igen næste år :-). - Linda

Et hyggeligt sted med gode lejligheder, der har alt hvad man skal bruge, der er rent og pænt, gode senge TV med mange kanaler god Wi-Fi Gode parkeringsforhold, samtidig bor man tæt på Maribo Personalet er flinke. Vi kommer helt sikkert igen. - Jens

Det med småt:
Bemærk:

 • Ubegrænset køb pr. person
 • Tilbuddet er gældende til 3 overnatninger for 2 personer i ferielejlighed med eget køkken, tv & internet
 • Værdi kr. 1200,-
 • Mulighed for opgradering til 4 personer i ferielejligheden kr. 720,- 
 • Børn under 3 år gratis
 • Tillæg hund Kr. 75,- pr. nat
 • Morgenmad pr. person Kr. 75,- pr. dag
 • Sengelinned & håndklæde Kr. 60,- pr. person
 • Weekendtillæg fredag, lørdag og søndag for 2 personer Kr. 60,- pr. nat
 • Højsæsontillæg juni, juli & august for 2 personer Kr. 60,- pr. nat
 • Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men vi anbefaler, at du booker dit ophold inden for 3 måneder
 • Værdibeviset gælder som betaling.


Sådan gør du:

 • Når købet er gennemført fremsendes dit værdibevis på mail/sms (find det også under "Min konto" / "Mine værdibeviser" på din dealkonto)
 • Book dit ophold hos Skelstrupgård på tlf: 54 75 80 45 
 • travel-deal er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du kontakte Skelstrupgård. 

Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Skelstrupgård Apartment
Skelstrupvej 32
4930 Maribo
Tlf: 54 75 80 45
jp@ferieudlejning.dk
www.skelstrupgard.dk
Facebook
Se alle deals fra:
Skelstrupgård Apartment
Gradient image
Læs mere
NYHEDER PÅ TRAVEL-DEAL
Se flere tilbud
MEST SETE LIGE NU
Se flere tilbud
MEST SOLGTE
Se flere tilbud


Gå aldrig glip af et godt tilbud!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, og få dem
direkte i din indbakke!