Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof 365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars

Hotelophold

Find dit næste hotelophold billigt på Travel-deal

Vi guider dig til gode oplevelser her Trænger du til at komme lidt på ferie, skal partneren forkæles eller mangler du den perfekte gaveide? På Travel-deal kan du hver dag få rigtig gode rabatter på hotelophold, f.eks. weekendophold, romantiske ophold, gourmetophold, afslappende miniferier mm. og der er typisk dejlig mad med i prisen, så det eneste du skal tænke på er, at hygge dig og få slappet af dejlige omgivelser.
På denne side kan du finde dejlige hoteller i Jylland, på Sjælland og på Fyn, vi giver dig de seneste nyheder, du kan se de mest solgte ophold mm.
Husk, du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har forslag til gode kroophold, så sætter vi en konsulent på sagen, kontakt os her.

Jysk charme - Kom ned i tempo med et af disse hotelophold i Jylland

Der er noget for enhver smag, hvis du søger et dejligt hotelophold i Jylland. Vi har et stort udvalg af både ældre charmerende hotelophold og nyere moderne hoteller, der er både ophold med og uden mad, og vi sørger for priser, hvor alle kan være med. På udkig efter andet end hotelophold, se vores dejlige kroophold i Jylland her.
Se alle vores Jylland ophold

Populære hotelophold på Sjælland

Skal turen gå til Sjælland, er disse dejlige hotelophold måske lige sagen. Priserne er lave og du får rigtig meget for pengene. Er du mere interesseret i et kroophold, kan du se vores gode udvalg ved at klikke her - Gå til kroophold på Sjælland

Fyn er fin - og fyldt med skønne nærliggende øer

Der er kort afstand til alt, når du besøger Fyn og øerne, du er tæt på smukke kyster, hyggelige købstæder, H.C. Andersen, flotte slotte, kunst, en moderniseret lille storby mm. Der er rig mulighed for mange spændende oplevelser, prøv et af de dejlige hotelophold eller se hvad vi har af andre overnatningsmuligheder her: Kroophold på Fyn

Find gaven på Travel-deal

Et hotelophold er en oplagt gaveide til alle, der holder af gode oplevelser rundt i landet. På Travel-deal kan du både købe gavekort på et pengebeløb, og du kan købe gavebeviser til et af de mange ophold. Se hvilke ophold der hitter lige nu:
Se alle vores ophold

Hold øje med nyhederne og gør et godt køb i dag

Vi arbejder hver dag på at finde de bedste Travel-deals til dig, så du kan få endnu flere oplevelser uden at sprænge budgettet. Konsulenterne har fokus på det brede, spændende udvalg, og på at priserne bliver bedst mulige for dig.
Se de nyeste hotelophold nedenfor eller gå til kategorien Ophold i Danmark, hvis du ønsker at se alle typer af lækre ophold rundt i landet.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!