Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof EVIGHEDS-FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars


Bandholm Hotel | Bandholm Hotel på Lolland

SPAR 42%
4941 Bandholm
Kr. 1705,- I dag kun kr. 995,-

1 nat for to inkl. chokolade, 3 retters menu og morgenmad, værdi kr. 1705

18 har allerede købt
Vælg antal:
I alt:
995,-
Udsolgt..
Dealen er desværre udsolgt
Men du kan se alle deals fra Bandholm Hotel her:
Gå til oversigtsside
Luk popup

Inkl. aftensmad
Inkl. aftensmad

SKØNNE OMGIVELSER, 4 STJERNER OG LÆKKER MAD
KÅRET I 2014 SOM 7. MEST POPULÆRE HOTEL

Få en herskabelig oplevelse på Bandholm Hotel på Lolland for kun kr. 995 (normalpris kr. 1705). Max 1 ophold på Bandholm Hotel pr. person.

Besøg smukke Lolland og nyd et ophold ud over det sædvanlige på et af Danmarks mest populære hoteller.

Tilbuddet indeholder følgende:
• 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse
• Chokoloade på værelset
• Lækker 3 retters aftenmenu
• Dejlig morgenmad

For samme ophold blot med 2 overnatninger, se tilbud HER.Der er en grund til, at Bandholm Hotel er kåret som det 7. mest populære hotel i Danmark. Gæster fra nær og fjern roser stedet til skyerne, og giver udtryk for høj service, lækker mad, ualmindeligt smukke omgivelser mm.. Et sted langt størstedelen af gæster gerne vender tilbage til. Se video om hotellet HER.Bandholm Hotel blev bygget i 1886 og ligger smukt placeret på Lollands nordkyst med havn og strand som charmerende naboer. 
I 2012 blev hotellet opgraderet til et 4-stjernet hotel, og fremstår herskabeligt med charmerende og dejlige dobbeltværelser, som alle er individuelt indrettet med eget bad og toilet, TV og gratis trådløst internet.Bandholm Hotel har en af Lollands mest besøgte restauranter, med over 30.000 gæster hvert år. Stamgæster kommer gerne igen og igen for at opleve den lækre mad, den dejlige, afslappede atmosfære, og ikke mindst udsigten.
Restauranten er smukt indrettet med håndlavede tapeter og klassisk indretning,
helt igennem dejlige rammer for en kulinarisk oplevelse. Hotellets restaurant og café har åbent hele året rundt, fra kl. 7.00 til kl. 23.00 og har også de smukkeste faciliteter til konfirmation, bryllup og andre familiefester.På Bandholm Hotel har du også mulighed for at få tempoet helt ned i deres dejlige Wellness-afdeling, hvor du bliver tilbudt afslapning og ren forkælelse. Her føres de lækre, markedskendte produktserier fra Darphin og CND, og du kan nyde behandlinger som f.eks. terapeutisk dybdemassage, Skønhedsbehandlinger, Full Body Service og par-behandlinger. Så hvorfor ikke give dig selv en eksklusiv oplevelse?Området
Bandholm er en dejlig lille by med sine traditionelle, gule huse. Bandholm Hotel ligger side om side med Knuthenborg Safaripark, og er blot 20 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden færgen og  Lalandia. Bandholms historie er tæt knyttet til Knuthenborg, som har besiddet det meste af byen, herunder havnen, som godset stadig ejer sammen med flere ejendomme i byen. Knuthenborg ejede i en årrække Bandholm Hotel, bl.a tilbage i 1886, da den nuværende fornemme hovedbygning blev opført.Hvad kan du opleve
Der er mange spændende muligheder for oplevelser på Lolland-Falster, f.eks. Middelaldercentret, Knuthenborg Safaripark, Herregårdsmuseum, de små øer Askø, Fejø og Femø, du kan spille golf på en af de 6 flotte baner, besøg Krenkerups gamle gods med det moderne bryggeri mm.. Klik på linket HER og se flere forlag til gode oplevelser i området. 


På Tripadvisor har hotellet en tilfredshedsscorer på 98% og er i 2014 tildelt et udmærkelsescertifikat. Størstedelen vurderer Bandholm Hotel ’Fremragende’ eller ’Rigtig godt’.Læs her et udpluk af hvad gæster skriver:


• 3 dages forkælelse - Skønt hotel lige ud til vandet, Knuthenborg i baghaven næsten, dejlige værelser og maden super god og i rigelige mængder. Personalet er smilende hjertevarme mennesker der altid er god for en hyggesludder og et knus!


• Flot og godt - Meget flotte rammer, romantisk, smuk beliggenhed, god betjening at hjælpsomme personaler og fremragende mad til en ok pris. vi har prøvet deres sommer buffet den var billig, der var ikke så mange forskellige retter men i forhold til prisen var det ok, det var velsmagende. et besøg værd

• Perfekt familiehotel - En perle på Lolland, intet mindre: Fantastisk god betjening fra alle personaler, fra tjenere til havemedhjælpere, sikke en hjælpsomhed. De små fik hjælp, når de bad om det, og da familien skulle spille på den i øvrigt udfordrende minigolfbane kom der straks en medhjælper og rensede banerne, selvom det slet ikke var nødvendigt.

• Herudover en helt, særlig stemning som man kun finder på gamle, hæderkronede hoteller og oven i med rigtig god mad for alle, og ikke kun til prisen men over denne. Kan kun anbefale Bandholm på det varmeste.


 

Det med småt:
Bemærk:
 • Max 1 ophold pr. person
 • Tilbuddet er gældende til:
  1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse
  chokoloade på værelset
  3 retters menu
  morgenmad
 • værdi kr. 1705
 • Tillæg v/ ophold fredag kr. 300,-
 • Tillæg v/ophold lørdag kr. 500,-
 • Tilbuddet skal være benyttet senest 31/3 2015

Sådan gør du:
 • Klik KØB NU, indtast informationer og gennemfør betalingen.
 • Dit værdibevis fremsendes på mail/sms (find det også på din JHP konto under ”mine værdibeviser”)
 • Kontakt Bandholm Hotel for booking på tlf: 54 75 54 76
 • Værdibeviset gælder som betaling og skal oplyses/medbringes
Læs FAQ.  
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Bandholm Hotel
Havnegade 37
4941 Bandholm
Tlf: 54 75 547 6
Hjemmeside
Se alle deals fra:
Bandholm Hotel
Gradient image
Læs mere
NYHEDER PÅ TRAVEL-DEAL
Se flere tilbud
MEST SETE LIGE NU
Se flere tilbud
MEST SOLGTE
Se flere tilbud


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!