Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof 365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars

DEAL TILBUD FRA

Folk der er interesserede i spørger ofte om:

Har Hotel Hanstholm en restaurant?

Hotel Hanstholm har en dejlig velbesøgt restaurant i hjertet af Hanstholm. Køkkenet serverer lækre retter som du kan nyde i restauranten med udsigt til Hanstholm Vildtreservat.


Hvad består Hotel Hanstholms menukort af?

Der serveres mange lækre retter og ofte med en lækker fiskemenu på kortet. Der bruges altid sæsonens udsøgte råvarer hele året.

Køkkenet leverer selvfølgelig de traditionelle menuer, men samtidig har de med succes kreeret nogle hjemmelavede nytænkte danske retter serveret med råvarer hjemmelavet helt fra bunden.

Derfor findes der mange spændende sammensætninger på menukortet. Der er noget for enhver smag, og I kan stole på, at det er rigtig god og veltilberedt mad, der serveres.


Har Hotel Hanstholm weekend ophold?

Hotellet tilbyder altid mange spændende ophold, der også kan benyttes i weekender. Opholdene er i luksuriøse omgivelser til billige penge. Der serveres altid mad og lækkerier i forbindelse med deres weekendophold.


Har Hotel Hanstholm deals?

Hotel Hanstholm har deals, der kan bruges alle ugens dage på forskellige tidspunkter af året. Alle deals er ofte sammensat af lækre menuer og forskellige lækkerier.


Har Hotel Hanstholm wellenss på hotellet?

Der er en dejlig swimmingpool tilknyttet hotellet. Derudover er deres ophold altid den rene wellness for krop og sjæl, da man slapper af i dejlige omgivelser i og omkring hotellet.


Hvilken standard er der på Hotel Hanstholm?

Hotel Hanstholm er et 4 stjernet hotel i luksuriøse omgivelser. Du kan nyde en billig overnatning her, uden der gås på kompromis med komfort, service eller kvalitet.




Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!