Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof EVIGHEDS-FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars


Hotel Nørre Vinkel | Ophold med fortrinlig mad og vinmenu

SPAR 43%
7620 Lemvig
Før 2611,- Nu fra 1495,-
+evt. tillæg

Tag på et dejligt gastroophold for 2 på Hotel Nørre Vinkel. I får 1 overnatning, gastromiddag med 4 serveringer og vinmenu mm. Værdi kr. 2611,-

   24 anmeldelser
254 har allerede købt
Vælg antal:
   
I alt:
1495,-
   
Inkl. aftensmad
Inkl. aftensmad
Kæledyr
Kæledyr
Dejlig ophold 
Vi har været der 2 gange og begge gange var en succes. Virkelig lækker mad og en meget r... Læs mere
Teddy - Aarhus
fint ophold 
god mad og service
peter - Nordfyn
God mad 
Rigtig dejlig mad. Pænt rent værelse. Badeværelset kunne dog godt have brug for en opda... Læs mere
Jørn - Ikast-Brande
Alt til ug. 
Alt fra ankomst til afrejse har været over det forventelige. Maden er langt over hvad ma... Læs mere
John - Syddjurs

Hotel Nørre Vinkel tilbyder lige nu 43% rabat på et udsøgt Gastroophold for 2 personer indeholdende 1 overnatning med morgenbuffet for 2 personer, gastromiddag med 4 serveringer, afstemt vinmenu samt kaffe efter middagen. Dealpris kr. 1495,- (værdi kr. 2611,-)

Med dette tilbud kommer I til at bo det sted, som vores kendte forfatterinde Jane Aamund skrev om i sine slægtsromaner "Vesten for Månen" og "Udlængsel", der begge foregår på gården Nørre Vinkel. 

Gastro på Nørre Vinkel

På Hotel Nørre Vinkel kan du få et åndehul fra hverdagen med afslapning, gastronomi og mange muligheder for unikke oplevelser. 

Tilbuddet indeholder følgende:
1 overnatning i standard dobbeltværelse 2 personer
Morgenbuffet

Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
Afstemt vinmenu
Kaffe efter middagen.

Værdi kr. 2611,-

Bemærk: 
Værdibeviset kan benyttes til 01.12.2023.
Tjek ind tidligst kl. 15:00. Tjek ud senest kl. 11:00.
Tillæg juli og august kr. 150,- pr. person.
Tillæg fredag kr. 100,- pr. værelse
Tillæg lørdag kr. 200,- pr. værelse
Restauranten er lukket søndag i februar, marts, oktober, november. 
Mulighed for at medbringe hund, pris pr. hund kr. 100,-
Der tages forbehold for hotellets egne tilbud.

Restauranten 
I den gamle hovedgårds ladebygning med de imponerende tømmerkonstruktioner er der indrettet restaurant og selskabslokaler. Hotel Nørre Vinkels restaurant er et kapitel for sig selv. Herfra er der en storslået udsigt over fjorden, byen og golfbanen - den perfekte ramme for det perfekte måltid. I kan se frem til en nøje udvalgt gastromiddag med 4 lækre serveringer, hvor vinen er afstemt retterne. Hotel Nørre Vinkels historie
Hotel Nørre Vinkel er oprindelig opbygget i en gammel storgård fra 1841, og er igennem årene blevet restaureret og udbygget - sidst i 1989, men hele tiden med skyldige hensyntagen til de oprindelige rammer. Således er gårdmiljøet og de gamle længer bevaret og falder helt i pagt med de smukke omgivelser. 

Gården har været selvejergård siden år 1803. Igennem tiden har mange familier boet på gården, som dog var i samme slægts eje over flere generationer. Man har ernæret sig ved landbrug og fiskeri, som var naturligt for beliggenheden. De fiskede bl.a. fra Horn Sø vest for gården samt havde dyrehold på engene ned mod fjorden.

Jane Aamunds Nørre Vinkel

I dag ses det velbevarede stuehus fra 1841, som det bedste minde om gårdens velfærd. Dette er opført af Chr. B. og Ane Møller, der kun fik en datter, som også hed Ane. Hun blev gift med Johannes Weibel, som var bager i Lemvig. Disse var bedsteforældre til vor kendte forfatter Jane Aamund, som har skrevet "Slægtskrøniken", der består af to slægtsromaner: "Vesten for Månen" og "Udlængsel", der begge foregår på gården Nørre Vinkel.

Siden midten af 60'erne har der været gæstgiveri og moteldrift på gården, som blev startet af proprietær N. I. Trondhjem, der også havde 60 ha kvægløs drift foruden.

I 1978 åbnede Hotel Nørre Vinkel i de smukke restaurerede bygninger, som vi kender i 
dag. De seneste tilbygninger består af 26 lejligheder på plænen ud mod vejen, samt længen mod vest med reception og værelser, der blev opført i 1989.

Samme år etablerede man Lemvig Golfbane med 9 huller, og kun få år senere i 1992 udvidede man til en 18 hullers bane. Lemvig Golfklub havde klublokaler på hotellet indtil 2005, hvor klubben byggede eget klubhus.

Skønt ophold for 2 inkl. mad og vinmenu

Beliggenhed
Hotel Nørre Vinkel er beliggende kun 5 minutters kørsel fra Lemvigs bymidte, tæt ved lystbådehavn, golfbane og byder på udsigt ud over Vestjyllands naturskønne omgivelser. 

Lemvig

Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til et skønt Gastroophold for dig og din ledsager på Hotel Nørre Vinkel. 
Gæster skriver på nettet: Et skønt sted med historie. Min Mand og jeg havde en dejlig tur til Nørre Vinkel, på et Vin/gastro ophold. Blevet modtaget af en glad receptionist, allerede der blev stemningen lagt. Fik noget dejligt mad og lækker vin, serveret af en sød og gavmild tjener. Hotellet ligger så smukt med den dejligste udsigt til fjord og by. Næste morgen kom vi ned til et dejligt morgenbord.- Kirsen

Perfekt miniferie. Hotel Nørre Vinkel er beliggende i et meget naturskønt område. 2 døgns miniferie i et hyggeligt værelse og smuk restaurant, hvor såvel morgenmad som 2-retters menu aften kan tildeles stor ros. Personalet var særdeles positiv og altid imødekomne. Lemvig og Nissum Bredning er i sig selv en naturskøn oplevelse. Oplevelsen vil med stor sikkerhed blive gentaget.
 Ejgil T

Vores en-uges ferie afsluttede på dette hotel.Vi blev mødt af venlige personale, vi fik et godt værelse, som havde udsigten til vandet. Aftensmaden var rigtig god og vores opholder afsluttede en overdådige morgenmad. Hotellet lå naturskønne område, hvor vi nødt en lang gåtur. Vi vil komme igen. - Fumichan

Udmærket hotel til prisen. God og venlig betjening. Veltillavet mad og god vin til rimelige priser. Beliggenheden i gåafstand fra Lemvig, museet for religiøs kunst samt lige overfor golfbanen giver gode muligheder for en turist og/eller golfspiller. Gode udflugtsmuligheder bl.a. til Det nye søkrigsmuseum i Thyborøn.
 Viking18

Stadig et super hotel på alle måder. Vi besøgte som par hotellet for 2 år siden og var ovenud tilfreds. Nu ville vi fejre vore fødselsdage med familien, 22 personer i alt, og valget faldt på et weekendophold på Nørre Vinkel. Det var på alle måder en oplevelse, stedet ligger vidunderligt og med en god historie, værelserne er fine og meget varierede, restauranten er en helt speciel oplevelse, selv for en veganer, betjeningen er overalt rosværdig. Et dejligt ophold, som vi af vore gæster har fået megen ros for. Ojvind


Det med småt:
Bemærk:

 • Ubegrænset køb pr. person
 • Værdibeviset kan benyttes til 01.12.2023.
 • Tjek ind tidligst kl. 15:00. Tjek ud senest kl. 11:00
 • Restauranten er lukket søndag i februar, marts, oktober, november. 

 • Tilbuddet er gældende til:
  1 overnatning i standard dobbeltværelse 2 personer
  Morgenbuffet
  Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
  Afstemt vinmenu
  Kaffe efter middagen
  Værdi kr. 2611,-
 • Evt. tillæg: 
  Tillæg juli og august kr. 150,- pr. person.
 • Tillæg fredag kr. 100,- pr. værelse
  Tillæg lørdag kr. 200,- pr. værelse
 • Der tages forbehold for hotellets egne tilbud.
 • Værdibeviset gælder som betaling.


Sådan gør du:

 • Dit værdibevis fremsendes på mail/sms (find det også under "Profil" på din dealkonto)
 • Kontakt hotellet for booking på tlf: 97 82 22 11
 • Travel-deal er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du kontakte Hotel Nørre Vinkel. 

Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Hotel Nørre Vinkel
Søgaardevejen 6
7620 Lemvig
Tlf: 97 82 22 11
Email: info@norrevinkel.dk
Hjemmeside
Se alle deals fra:
Hotel Nørre Vinkel
Gradient image
Læs mere
NYHEDER PÅ TRAVEL-DEAL
Se flere tilbud
MEST SETE LIGE NU
Se flere tilbud
MEST SOLGTE
Se flere tilbud


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!