Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof 365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars

DEAL TILBUD FRA
Benniksgaard Hotel

4 anmeldelser

Folk der er interesserede i Benniksgaard Hotel spørger ofte om:

Tilbyder Benniksgaard en miniferie?

Benniksgaard Hotel har flere pakkeløsninger, der kan bruges som en miniferie. Det er 1, 2 eller 3 dags ophold med lækker mad, og gode oplevelser. Der arrangeres hvert år fantastiske jule- og nytårsophold, hvor højtiden fejres, og en dejlig nytårsfest afslutter året der gik.

Benniksgaard har desuden faste tilbud på weekend og gourmetophold, der giver jer muligheden for at komme væk fra hverdagens stress og jag, mens jeres smagsløg bliver forkælet i dejlige og hyggelige omgivelser, der kendetegner Benniksgaard.
Benniksgaard er desuden blevet kendt for deres muslingsafari. Hvor der bla. plukkes muslinger langs stranden ved Flensborg Fjord. Efter muslingesafarien tilberedes fangsten over bål og nydes med et glas champagne. Det er en rigtig hyggelig og fantastisk oplevelse.


Har Benniksgaard ferielejligheder?

Benniksgaard har nogle dejlige moderne ferielejligheder med plads til minimum 4 personer, hvor I kan nyde nogle dejlige dage i flotte omgivelser.

Ferielejlighederne er beliggende med udsigt over Flensborg Fjord. Alle med 2 soveværelser og ekstra soveplads på hemsen. Badeværelse med SPA og sauna. Rummelig stue med åbent køkken. Der er ikke Wi-Fi, så du er sikker på en rolig og afslappende ferie.


Hvilke typer værelser har Benniksgaard?

Enkeltværelserne ligger i den gamle stald, hvor de hvidkalkede vægge og træbjælkerne sætter et charmerende og hyggeligt præg på værelserne. Nogle har hvælvinger, andre synlige bjælker og giver en oplevelse af at være på landet. Værelserne er udstyret med dejligt badeværelse og en behagelig seng.

Dobbeltværelserne ligger ligesom enkeltværelserne i den gamle stald, med de samme charmerende omgivelser, der sætter et hyggeligt præg på værelserne. Nogle har hvælvinger, andre synlige bjælker, der giver rummet charme og en oplevelse af at være på landet. Værelserne er udstyret med dejligt badeværelse, en behagelig seng.

Luksus og eksklusivitet til dig, der ønsker max forkælelse.
Luksussuiten har udsigt over Flensborg Fjord og Golfbanen. Minibaren er til fri afbenyttelse under opholdet og kan nydes i den rummelige suite eller fra egen altan. En udendørs oase med aflukket terrasse og udendørs sauna hører også til suiten. Luksussuiten har desuden et dejligt badeværelse med karbad, opholdsareal med udsigt og en behagelig seng.

Superior Suiten emmer af hjemlig charme og hygge. Værelserne har ekstra god plads og en hyggelig sofagruppe. Alle er udstyret med dejligt badeværelse og en behagelig seng.

Junior Suiten er beliggende i den gamle stald. Hyggelig og charmerende med bjælker, sofagruppe og ekstra god plads. Suiten er udstyret med et dejligt badeværelse og en behagelig seng.

Alle værelser og suiter er udstyret med fladskærms-tv, gratis trådløst internet samt arbejdsbord.


Hvem ejer Benniksgaard?

Knud Friis startede som bestyrer af Benniksgaard Hotel tilbage i 1947. Sammen med sin kone, Ebba, købte de gården i 1951, og herefter har Benniksgaard altid været i danske hænder. Sønnen Mads Friis overtog gården, sammen med sin kone, Ingeborg, i 1977 og driver Benniksgaard den dag i dag.


Hvad skriver gæsterne om Benniksgaard Hotel?

Gæsterne har kun rosende ord om Benniksgaard Hotel. I det følgende kan du læse nogle af gæsternes udtalelser.

Super hyggeligt hotel, med professionelle personale, lækker mad og en rigtig god oplevelse at bo på hotellet - Ann Merethe

Bare et dejligt sted. Hyggelige lokaler med dygtige tjenere og selv om de havde travlt, var det som regel med en frisk bemærkning eller et glimt i øjet. Maden helt i top. Så et sted man sagtens kan anbefale til andre. Området, som sådan er også skønt.. Et ekstra plus. Ikke så langt til grænsen, hvor der er mulighed for at handle ' lidt' med hjem. - Lars

Dejligt hotel med skøn beliggenhed ved fjorden og tæt på grænsen med rige muligheder for shopping - Ulrik

SPAR 63%
Miniophold for 2 i Sønderjylland!
Miniophold for 2 i Sønderjylland! Miniophold for 2 i Sønderjylland!
Miniophold for 2 i Sønderjylland!
1 overnatning for 2 personer i anneks inkl. morgenmad, amuse før middagen, 3 retters gastromiddag samt voucher til vin. Værdi kr. 2676,-
UDSOLGT
SPAR 58%
Dejligt ophold ved skønne Gråsten
Dejligt ophold ved skønne Gråsten Dejligt ophold ved skønne Gråsten
Dejligt ophold ved skønne Gråsten
2 dejlige overnatninger for 2 personer i anneks inkl. morgenmad, 3 retters gastromiddag på dag 1, voucher til vin mm. Værdi kr. 3304,-
UDSOLGT
*Flere varianter
Nytårsophold ved Flensborg Fjord
Nytårsophold ved Flensborg Fjord Nytårsophold ved Flensborg Fjord
Nytårsophold ved Flensborg Fjord
Festligt NYTÅRSOPHOLD for 2 personer med 1 eller 2 overnatninger, morgenbuffet, nytårs arrangement, nytårsmenu, drikkevarer ad libitum mm.
UDSOLGT
*Flere varianter
4 stjernet gastro-ophold - super pris!
4 stjernet gastro-ophold - super pris! 4 stjernet gastro-ophold - super pris!
4 stjernet gastro-ophold - super pris!
1 overnatning for 2 i anneks inkl. morgenmad, 3 retters gastromenu, 15 min. Dreamwater Lounge, 1 voucher til vin hos Fleggaard mm. Værdi op til kr. 2526,-
UDSOLGT
SPAR 45%
4 stjernet ophold for 2 ved grænsen
4 stjernet ophold for 2 ved grænsen 4 stjernet ophold for 2 ved grænsen
4 stjernet ophold for 2 ved grænsen
I får den bedste pris med Travel-deal på 1 overnatning for 2 i anneks inkl. morgenmad, bobler og sødt, 3 retters menu samt Dreamwater lounge. Værdi kr. 2550,-
UDSOLGT
SPAR 36%
Udsøgt mad på Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord
Udsøgt mad på Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord Udsøgt mad på Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord
Udsøgt mad på Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord
Dejlig 2 retters menu for 1 person med oksecarpaccio og hvidløgsbrød samt kalve wienerschnitzel med dreng, ærter og smørsauce. Værdi kr. 310,-
UDSOLGT


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!