Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Social proof 365 DAGES OMBYTNINGSRET
Ja det er rigtigt nok..
TrustPilot 4.8/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars






Lodskroen | Ophold for 2 inkl. lækre middag med vin mm.

SPAR 65%
4243 Rude
Før 2893,- Nu fra 999,-
+evt. tillæg

Skønt ophold for 2 på Lodskroen ved Smålandshavet. I får 1 overnatning inkl. morgenmad, kaffe og te, 4 retters middag eller buffet med hvidvin og rødvin. Værdi kr. 2893,-

  20 anmeldelser
36 har allerede købt
Vælg antal:
   
I alt:
999,-
Udsolgt..
Dealen er desværre udsolgt
Men du kan se alle deals fra Lodskroen her:
Gå til oversigtsside
Luk popup

Inkl. aftensmad
Inkl. aftensmad
Lodskroen/Boserup strandkro 

Dejligt ophold.Fin mad.Utroligt sød servitricer. Et minus ingen wi-fi på v... Læs mere

Benthe - Dragør
god mad 
god mad og god betjening
søren - Roskilde
Super 
Fint nyt renoveret værelse og super service og god mad.
Myanne - Hillerød
Kan anbefales 
Fint ophold i smukke omgivelser
Inger - Roskilde

Ren idyl i det gamle fiskerleje ved Smålandshavet - tag på et skønt ophold på Lodskroen og lad dig forkæle med udsøgt mad i de dejlige omgivelser. Du får rabat på 1 overnatning for 2 personer inkl. morgenmad, kaffe og te på værelset, 4 retters middag eller buffet med vand og vin. Dealpris kr. ,- (Normalpris op til kr. 2893,-). 


Tag til Sydvestsjælland og tag en skøn, skøn overnatning på Lodskroen! Med denne Travel-deal kan I se frem til et dejligt ophold hvor der er sørget for det meste. 



Dealen indeholder:
1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse
Morgenmad
4 retters middag eller buffet efter kokkens valg
1 flaske rødvin og 1 flaske hvidvin til deling for 2 personer til middagen
Kaffe og te på værelset.

Værdi kr. 2893,-



Bemærk: 
Opholdet skal være booket inden 01.09.2020
Værdibeviset er gyldigt til 01.04.2021

Tillæg: 
Tillæg husdyr - oplyses ved booking.
Højsæson Kr. 180,- pr. ophold pr. nat.
Weekendtillæg fredag, lørdag, søndag og helligdage Kr. 299,- pr. ophold pr. værelse.




Kort om kroen
Lodskroen er beliggende ved havnen i det idylliske gamle fiskerleje Bisserup, direkte ud til Smålandshavet. Stedet drives som et familieforetagende med ejer Pia Løvensten og hendes 2 børn, Sebastian og Sacha. Sammen med den øvrige stab af dygtige medarbejdere drives Lodskroen som et uformelt sted med masser af charme og hygge.
Pia har mere end 25 års erfaring i restaurationsbranchen, hvor hun har ejet adskillige større restauranter i København og lavet events med bl.a. Bill Clinton og Anthony Robbins. Den store erfaring mærkes, både i den gode stemning, i serviceniveauet og på kvaliteten. 



Kroens værelser er indrettet med eget brus og toilet, tekøkken med køleskab, 2 kogeplader, kaffemaskine etc. Der er egen indgang, adgang til havemøbler, stor græsplæne, TV (dansk kanal) og radio.
På Lodskroen finder du en hyggelig veranda med udendørs servering i sommersæsonen. Direkte ved kroen forefindes en dejlig badestrand og i den naturskønne omegn er der rige muligheder for traveture.



Lodskroens skønne mad
Sønnen Sebastian blev i 2011 uddannet kok med medalje og har modtaget præmie for ekstraordinær kreativitet, I kan roligt glæde jer til at nyde den dejligt sammensatte 3 retters menu eller buffet i den charmerende restaurant. Her vil I opleve en helt unik og spændende atmosfære, der har tilknytning til fortidens fisker- og bondesamfund. Maden er en lækker kombination af det tradtionelle og det internationale køkken, alt sammen serveret i uformelle, dejlige omgivelser hvor Sacha og resten af den professionelle tjenerstab, leverer højt serviceniveau og smil på læben. 


 
Hygge er et "must "på Lodskroen, lige som kvalitet og skønne råvarer er en prioritet. 



Benyt jer af tilbuddet nu og book det dejlige ophold i god tid - Personalet på Lodskroen ser frem til at byde jer velkommen. 


 

Gæster skriver på nettet: 

Har kun godt at sige om Lodskroen. Vi var der et par dage og blev forkælet med den skønneste mad, der ovenikøbet blev serveret på smukkeste vis i den hyggelige restaurant.. - Jette 

Skøn søndags frokost, tydeligt at alt er hjemmelavet fra bunden! Og dejlig opmærksom og uformel betjening. Vi havde vores knapt 4 årige søn med, og straks da han var færdig med at spise blev en legekasse med lego, papir og tusser fundet frem! En dejlig madoplevelse for hele familien.
 Kenneth B

Udefra betragtet ligner Lodskroen enhver almindelig lille kro på landet. Dette indtryk forandre sig dog øjeblikkeligt, idet man træder ind i restauranten. For der er sjæl. Man fornemmer historiens vingesus, når man kigger rundt i restauranten. Varmen fra personalet og deres service, gør at man har lyst til at blive hængende lidt længere, end man oprindeligt har planlagt. Udover dette, så tryller køkkenet med maden. Vi får serveret velsmagende og flot anrettet mad og det endda i ganske store portioner. Værelserne på Lodskroen er lidt mere spartanske, men der kompenseres med et fantastisk dejlig område, hvor man kan nyde naturen og "se livets gang i Lidenlund". Alt i alt et rigtig godt ophold over en week-end, hvor især service, mad og charme, så printet i hovedet. Ingen tvivl om at vi vender tilbage til Lodskroen, for at opleve kroen endnu engang. - Fru G

Fantastisk god 3-retters menu og god betjening - værd at komme efter. Gitte K

Smukke, rolige omgivelser i Bisserup - overdådig og lækker fisk- og skaldyrsbuffet, og overnatning i en dejlig, indbydende lejlighed med gode senge. Kan kun anbefale Lodskroen! G. N

Et forrygende sted med fantastisk stemning. Maden var så lækker, veltilberedt og arrangeret smukt. Et lækkert udvalg af ikke bare vine, men også af forskellig slags øl, også fra det lokale slot. Smilende betjening og styr på tingene. Vi ses helt sikkert igen, og vi skal selvfølgelig også prøve at sidde ude og nyde udsigten over havnen. Og skulle hilse fra mine gæster og levere ros, de kommer også igen. S. Joyce


Det med småt:
Bemærk:

  • Ubegrænset køb pr. person
  • Booking skal ske senest 01.09.2020
  • Værdibeviset er gyldigt til 01.04.2021

  • Tilbuddet er gældende til:
    1 overnatning for 2 personer
    Morgenmad
    4 retters middag eller buffet efter kokkens valg
    1 flaske rødvin og 1 flaske hvidvin til deling for 2 personer til middagen
    Kaffe og te på værelset.


  • Tillæg: 
    Tillæg husdyr - oplyses ved booking.
    Højsæson Kr. 180,- pr. ophold pr. nat. 
    Weekendtillæg fredag, lørdag, søndag og helligdage Kr. 299,- pr. ophold pr. værelse.

  • Værdibeviset gælder som betaling.


Sådan gør du:

  • Når købet er gennemført, fremsendes dit værdibevis på mail/sms (find det også under "Min konto" / "Mine værdibeviser" på din dealkonto)
  • Book dit ophold på tlf: 55 45 91 91
  • Travel-deal er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du kontakte Lodskroen. 
Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Lodskroen
Bisserup Havnevej 67
4243 Rude
Tlf: 55 45 91 91
Hjemmeside
Se alle deals fra:
Lodskroen
Gradient image
Læs mere
NYHEDER PÅ TRAVEL-DEAL
Se flere tilbud
MEST SETE LIGE NU
Se flere tilbud
MEST SOLGTE
Se flere tilbud


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev!
Gå aldrig glip af et godt tilbud - få gode rabatter
direkte i din indbakke!